Watch Dogs Legion

Se åtte minutter fra Watch Dogs Legion

Hacker-seriens neste innslag har fått slippdato.

Søndagens Ubisoft Forward-show åpnet med en omfattende kikk på Watch Dogs Legion. Utviklerne bak det kommende hacker-spillet serverte en åtte minutter lang video med spilling, som du kan se i videovinduet over.

Ny trailer for Watch Dogs Legion. (Video: Ubisoft)

Også denne gangen var det friheten til å spille som hvem som helst som var fokus for presentasjonen. Spillere får rekruttere alt fra drevne datasnoker til søte, gamle damer for å utføre spillets oppdrag.

Hver figur har egne evner, og avhengig av hvem du velger å spille som kan du tilnærme deg oppdragene på ulike måter. Mulighetene virker å være mange, med alt fra frontalangrep eller sniking, til flying med droner eller infiltrering av fiendenes rekker.

Ved siden av spilling avslørte traileren at Watch Dogs Legion skal lanseres 29. oktober. Spillet kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Google Stadia, såvel som nestegenerasjonskonsollene PlayStation 5 og Xbox Series X. Akkurat når sistnevnte versjoner skal på banen er foreløpig uklart, og Ubisoft har bare slengt på «kommer snart»-merkelappen.

Her er våre inntrykk etter tre timer med Watch Dogs Legion
Ubisofts ambisiøse London-sandkasse lar deg spille som hvem som helst »

Siste fra forsiden