Ubisoft - Splinter Cell

Ubisoft har fem storspill på vei, men et nytt Splinter Cell er trolig ikke blant dem

Ubisoft

Etter å ha tatt et lite avbrekk fra spillanseringer siden Ghost Recon Breakpoint-skuffelsen i oktober, lader Ubisoft opp mot et omfattende comeback. Utvikleren skal slippe fem storspill innen april 2021, men visstnok får vi ikke noe gjensyn med Splinter Cell.

Mye kjent

Watch Dogs Legion er blant tre storspill som skal slippes mot slutten av 2020.
Ubisoft

Det var i sin nyeste kvartalsrapport at Ubisoft bekreftet planene for det kommende regnskapsåret, som varer fra 1. april 2020 til 31. mars 2021. Kjøret begynner nærmere oktober - desember i år, når Watch Dogs Legion, Gods & Monsters og Rainbow Six Quarantine skal i aksjon.

De tre spillene skulle opprinnelig ut før, men ble utsatt i oktober. Den gang ytret Ubisoft et ønske om å variere spillene sine mer, som krevde noe mer tid ved tegnebrettet. Nå føler ledelsen at seg trygg på at skuta er tilbake på rett kjøl.

– I løpet av de siste månedene har vi utviklet organisasjonens struktur, for å styrke vårt fokus på spill med høyt potensial. Vi er veldig spent på å tanken om å slippe fem nye storspill i 2020-2021, sa Ubisoft-sjef Yves Guillemot i en uttalelse.

Trolig ikke Splinter Cell

Hva de to andre spillene angår holder Guillemot foreløpig kortene tett til brystet. Rykter hevder imidlertid at det er snakk om mer Assassin's Creed og Far Cry, som i så fall betyr at vi ikke får noe gjensyn med Splinter Cell i år heller.

Ubisoft har den siste tiden sluppet flere hint om den klassiske serien, og bekreftet i høst at det «jobbes med merkevaren Splinter Cell». Likevel har det ikke kommet noen offisiell kunngjøring, så håpefulle fans kan ikke gjøre annet enn å smøre seg med mer tålmodighet.

Ubisofts kinesiske studioer har støtt på problemer.
Selskapet er blant flere rammet av coronaviruset »

Siste fra forsiden