Splinter Cell

Ubisoft fortsetter å erte Splinter Cell-fansen

Slapp ny teaser med mystisk melding.

Ubisoft

Det har gått en stund siden det forrigespillet i Ubisofts Splinter Cell-serie, og siden den gang har fansen fått servert lite annet enn vage hint om en ny tittel. Nå har det kommet enda et, som blant andre PC Gamer melder.

Ubisofts spanske avdeling la nemlig nylig ut en Twitter-melding med emneknaggen #SamFisher og et umiskjennelig bilde av den velkjente protagonisten iført nattsynbriller.

Vedlagt bildet er den gåtefulle frasen «du må forstå mørket for å møte det», som ligner på markedsføringsspråk, men utover dette er det altså høyst uvisst hvordan Twitter-meldingen skal tolkes.

Jobber med merkevaren

Meldingen ser imidlertid ut til å underbygge stadig sterkere indikasjoner på at et nytt Splinter Cell-spill faktisk er underveis. I august i år uttalte Ubisoft-sjefen Yves Guillemot at det jobbes sakte, men sikkert med å bringe spillserien tilbake.

– Når det gjelder Splinter Cell vil det komme noen nye typer opplevelser, men mer på flere forskjellige plattformer. Så vi jobber mye med merkevaren for å komme tilbake på et tidspunkt, sa Guillemot i et intervju med den kinesiske spillpublikasjonen Gamersky.

Når det gjelder det neste spillet ga Ubisoft-sjefen i et intervju i april i år uttrykk for engstelse for videre arbeid med serien på grunn av mye press og forventninger fra fansen, men samtidig forsikret han at de har folk som «passer på» merkevaren.

Den nyeste tittelen i serien, Blacklist, ble lansert i 2013, og ble tildelt 8 av 10 poeng her på verket. Spillet fikk også generelt god mottakelse andre steder.

Ubisoft har ikke vært helt heldige med en av sine seneste lanseringer: Slik skal studioet fikse Ghost Recon Breakpoint »

Siste fra forsiden