Rainbow Six Siege - Splinter Cell

Sam Fisher blir spillbar figur i Rainbow Six Siege

Splinter Cell-helten fortsetter turneen gjennom andre Ubisoft-spill.

Splinter Cell-kjendis Sam Fisher har blitt en slags vandringsmann hos Ubisoft, med stadig flere opptredener i spillserier utenom sin egen. Nå er han straks klar for et innhopp i Rainbow Six Siege.

God dag, mitt navn er Fisher.
Ubisoft

Fisher introduseres som ny figur i den kommende utvidelsen Operation Shadow Legacy. Basert på en lekkasje fra tidligere i sommer (via PC Gamer) slutter han seg til angripernes rekker, og kommer utstyrt med en slags pistol som skyter kameraer.

LES OGSÅ: Nå kan du spille som norske Ace i Rainbow Six Siege »

Hvor mye av dette som stemmer gjenstår selvfølgelig å se. Ubisoft har ikke avslørt mange detaljer enda, men lover å dele mer til helgen – nærmere bestemt 20:00 på søndag 16. august. I mellomtiden har Ubisoft sluppet en kort teaser, som viser hvordan han skal se ut i spillet.

Venter på Splinter Cell

Fishers Rainbow Six Siege-debut følger hans visitt innom Ghost Recon Wildlands for en tid tilbake. Han er også en av Ubisoft-kjenningene som blir å se i det kommende mobilspillet Elite Squad.

For fans flest er håpet imidlertid at han snart blir å se i et fullverdig Splinter Cell. Ubisoft har den siste tiden hintet om at ett eller annet skal skje med serien, men en skikkelig kunngjøring lar vente på seg.

Splinter Cell kommer til Netflix.
Blir animert serie fra mannen bak John Wick-filmene »

Siste fra forsiden