Splinter Cell Remake

Sjefen for Splinter Cell Remake har forlatt Ubisoft

Gir seg etter 11 år hos utvikleren.

Ubisoft

Det var for et snaut år siden at Ubisoft kunngjorde en nyversjon av det klassiske snikespillet Splinter Cell. Ubisoft-veteranen David Grivel fikk jobben med å lede prosjektet, men nå er han ferdig hos utvikleren.

I en melding på Linkedin skrev Grivel nylig at han hadde gjort unna sin siste dag hos Ubisoft, det etter 11 år i tjeneste. Hvorfor han ikke blir med videre på Splinter Cell skrev han ikke noe om, annet enn at det var «på tide med et nytt eventyr».

Splinter Cell-nyversjonen ble kunngjort for snart et år siden.

Grivel melder nå at han har tatt opp jobben som spilldesigner hos Behaviour Interactive, studioet bak blant annet Dead by Daylight og det kommende actionspillet Meet Your Maker.

Ubisoft har enda ikke uttalt seg om situasjonen. Hvem som tar over for Grivel eller hvordan det i det hele tatt går med det nye Splinter Cell er derfor uklart.

I desember 2021 meldte utvikleren at nyversjonen – som er av den mer omfattende Remake-varianten – enda var tidlig i utviklingsfasen. Planen er å bevare ånden til originalspillet, samtidig som det visuelle og enkelte designelementer får en overhaling.

Lanseringsdato og plattformdetaljer er ikke bekreftet.

LES OGSÅ: Dead Space-trailer viser spilling fra nyversjonen »

Siste fra forsiden