Splinter Cell Remake

Bekrefter Splinter Cell-nyversjon

Foreløpig bare tidlig i utviklingsfasen.

Etter årevis med rykter og diverse hint har Ubisoft offisielt bekreftet at arbeidet er i gang med en nyversjon av Splinter Cell.

Her er alt vi har sett fra nye Splinter Cell så langt.
Ubisoft

Via sine nettsider forklarer selskapet at det er Ubisoft Toronto, studioet bak blant annet Far Cry 6, som tar ansvaret for utviklingen. Spillet bygges i Snowdrop, spillmotoren til The Division og Ubisofts kommende Avatar- og Star Wars-spill.

Prosjektet er enda veldig tidlig i utviklingsfasen, og de fleste detaljene holdes hemmelig. Produsent Matt West gjør det imidlertid klart at dette blir en «remake» og ikke en «remaster».

– En remake tar det du ville gjort med en remaster og går enda litt lengre. Det opprinnelige Splinter Cell inneholder mye som var fantastisk og revolusjonerende da det kom ut for 19 år siden. Spillere nå har imidlertid mye mer raffinert smak, så jeg tror det måtte bli en remake i stedet for en remaster.

Ånden til originalspillet bevares, mens det visuelle og enkelte designelementer får en overhaling. Teamet holder også på originalens lineære formel, og West påpeker at det ikke blir noen åpen verden her.

Kunngjøringen runder av et jubileumsår for Ubisoft, som fyller 35 i 2021. Året har riktignok ikke bare vært en feiring for selskapet, som er anklaget for mye dårlig behandling av sine ansatte. Utviklerens introdusering av NFT-er i spillene sine har også resultert i mye pepper fra fans de siste ukene.

Splinter Cell kommer også til TV-skjermen.
Ubisoft samarbeider med Netflix om ny serie »

Siste fra forsiden