Splinter Cell

Ubisoft jobber med Splinter Cell igjen

Antyder comeback i stor stil.

Ubisoft

Det begynner nå å bli en god del år siden det siste spillet i Ubisofts Splinter Cell-serie så dagens lys. Siden den gang har det svirret mange spekulasjoner, og utvikleren selv har indikert at en ny tittel er langt unna.

Nå foreligger det imidlertid ny informasjon som gir Splinter Cell-fansen grunn til optimisme. Utvikleren har nemlig mer enn antydet at et nytt spill er på vei, skriver blant andre WCCFTech og Destructoid.

I et intervju med den kinesiske spillpublikasjonen Gamersky nylig sa Ubisoft-sjefen Yves Guillemot at det jobbes sakte, men sikkert med å bringe spillserien tilbake.

Skjermbilde fra Splinter Cell: Blacklist.
Ubisoft

Vil ha serien tilbake i stor stil

– Når det gjelder Splinter Cell vil det komme noen nye typer opplevelser, men mer på flere forskjellige plattformer. Så vi jobber mye med merkevaren for å komme tilbake på et tidspunkt, sa Guillemot, men la til:

– Vi kan ikke si når, fordi som du vet tar det tid, men vi må finne hva som er det rette tidspunktet for å komme tilbake i stor stil.

Noe mer informasjon enn dette kunne Ubisoft-sjefen dessverre ikke dele, og det ser altså ut til at det neste innslaget fremdeles er et stykke unna, men ambisjonene er i alle fall tilsynelatende på plass.

Den nyeste tittelen i serien, Blacklist, ble lansert i 2013, og ble tildelt 8 av 10 poeng her på verket. Spillet fikk også generelt god mottakelse andre steder.

Når det gjelder det neste spillet ga Ubisoft-sjefen i et intervju i april i år uttrykk for engstelse for videre arbeid med serien på grunn av mye press og forventninger fra fansen, men samtidig forsikret han at de har folk som «passer på» merkevaren.

Les også: Ghost Recon Wildlands introduserer battle royale-modus for åtte spillere »

Siste fra forsiden