Ghost Recon Wildlands - Mercenaries

Ghost Recon Wildlands introduserer battle royale-modus for åtte spillere

Ghost Recon-serien går snart inn i en ny fase, med lanseringen av Breakpoint den 4. oktober. Ubisoft er imidlertid ikke helt klar for å gi slipp på det forrige spillet, og denne uken får Wildlands en splitter ny modus.

Mercenaries byr på battle royale for åtte spillere.
Ubisoft

Basert på utviklerens beskrivelse er Mercenaries-modusen en slags battle royale-variant for åtte spillere. Kamper består av tre faser, hvor man kjemper både mot hverandre og datastyrte fiender for å sanke våpen og utstyr og tilegne seg nødvendig informasjon for å kunne stikke av med seieren.

Førstemann til helikopteret

Målet er å spore opp en helikopterplass, som blir plassert på et tilfeldig sted på kartet hver runde. Etter hvert som man får mer informasjon vil spillområde skrumpe inn, helt til man finner den riktige plassen.

Når helikopteret lander får alle spillere vite hvor det er, og da er det førstemann til mølla. Ved å oppholde seg på landingsplassen vil en måler fylles gradvis opp, og når den blir full er det takk og farvel til konkurrentene. Man kan imidlertid ikke vinne dersom det er motspillere i området, så det nytter ikke bare å hjemme seg i et hjørne og håpe på det beste.

Hvem banker? sa Per Anker.
Ubisoft

I motsetning til mange andre battle royale-spill er det ikke såkalt permadød i Mercenaries. Mister du livet vil du dukke opp igjen et sted på kartet, men uten alt utstyret du hadde på deg. Til hjelp i kampen kan spillere finne skuddsikre vester og diverse førstehjelpsutstyr som gjør det lettere å holde seg i live.

Mercenaries lanseres som en takk til spillerne, og blir gratis for alle som eier Ghost Recon Wildlands. Modusen rulles ut torsdag 18. september, etter en vedlikeholdsperiode som begynner 10:00 og skal vare i omtrent fire timer.

Vi har også testet Ghost Recon Breakpoint.
Seriens neste innslag har ikke imponert oss så langt »

Siste fra forsiden