Ghost Recon Breakpoint

Slik skal Ubisoft fikse Ghost Recon Breakpoint

Mer innhold, opprydding i feil og datastyrte medspillere.

Ubisoft

Etter den mildt sagt mislykkede lanseringen av Ghost Recon Breakpoint tidligere denne måneden, valgte Ubisoft å gå i seg selv. Flere prosjekter er satt på vent mens utvikleren forsøker å få skuta på rett kjøl, og første ledd i å blidgjøre fansen blir å fikse på Breakpoint.

Les også: Ghost Recon Breakpoint føles som et steg i feil retning »

Ghost Recon-teamet er i gang med å fikse på Breakpoint.
Ubisoft

I et åpent brev til spillerne, publisert på Ubisofts nettsider, la Ghost Recon-teamet mandag frem planene for å forbedre helhetsopplevelsen i Breakpoint. Utviklerne har fått med seg kritikken, og er nå klare til å gjøre endringer basert på det de har hørt.

– Mens de første ukene har vært vanskeligere enn forventet, tar vi med oss tilbakemeldingene. Vi bryr oss om dette spillet, om Ghost Recion-serien og om dere, våre spillere, og vi lover å gjøre forbedringer.

Arbeidet med å rydde opp i feil er allerede godt i gang, og en oppdatering lansert 15. oktober tok seg visstnok av flere problemer. Mot midten av november skal enda flere feil lukes ut, inkludert problemer knyttet til utplassering av droner og endring av avfyringsmodus.

Mer frihet og datastyrte medhjelpere

Ved siden av feil tok teamet også opp kritikken rettet mot de nye elementene Breakpoint introduserte til Ghost Recon-serien. Enkelte vil for eksempel at overlevelsessystemene skal ha en større rolle i spillet, mens andre misliker loot-systemet med tusenvis av forskjellige utstyrsnivåer.

Fremover er planen at spillere skal få oppleve Breakpoint slik de vil, og for å oppnå det kommer Ubisoft til å introdusere mer frihet og flere valgmuligheter. For eksempel er en mer krevende modus på vei, men teamet kunne ikke si noe om forventet slippdato.

Her er noen av planene for Breakpoint.
Ubisoft

Videre bekreftet teamet at datastyrte lagkamerater er på vei, slik at også de som foretrekker å spille uten maset fra andre spillere kan få hjelp ute i felten. Dette arbeidet krever imidlertid enda mye jobb, og når vi kan forvente denne funksjonen er uvisst.

Ellers er nytt innhold fortsatt på vei, som Project Titan-raidet og Terminator-modusen. Spillets forhatte mikrotransaksjoner skal også gjennomgå en overhaling, men heller ikke her kunne teamet dele mange detaljer om hva som faktisk skal skje.

– Vi vet at vi har mye jobb foran oss for å få spillet dit dere vil ha det, og at ikke alt vil bli fikset eller lansert så fort som alle kanskje skulle ønske det. Det kan ta tid å sørge for at store endringer introduserer på riktig måte, men vi ønsker fortsatt å være så åpne som vi kan om hvor spillet ligger an, konkluderte Ubisoft.

Les også: Ubisoft saksøker tenåring for å ha «ødelagt» Rainbow Six Siege med juksetjeneste »

Les også
Anmeldelse: Ghost Recon: Breakpoint

Siste fra forsiden