Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft legger inn Ghost Recon Breakpoint-årene

Stanser videre utvikling av det trøblete skytespillet.

Ubisoft

To og et halvt år etter lanseringen av Ghost Recon Breakpoint, har Ubisoft fått nok. Utvikleren kunngjorde denne uken at den stanser videre arbeid med spillet, selv om serverne fortsatt vil holde det gående.

I en uttalelse på Twitter mimret Breakpoint-teamet om de ulike utvidelsene som har kommet underveis, og takket for støtten fra fans. Fjorårets Operation Motherland-modus blir stående som den siste ladningen med nytt innhold for spillet.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Trøblete spill

Ghost Recon Breakpoint møtte allerede motstand fra spillere før lanseringen, ettersom det gikk bort fra flere av seriens faste elementer. Det gikk ikke stort bedre da spillet kom ut, og vår egen Gøran Solbakken maktet ikke å gi mer enn fire av ti poeng på karakterskalaen.

Siden den gang har Ubisoft prøvd både det ene og det andre for å bedre på spillopplevelsen. Blant annet har datastyrte medhjelpere kommet til, samt flere forskjellige moduser. I slutten av 2021 kom også NFT-er til spillet, som ikke var nok til å redde Breakpoint.

I sin uttalelse lover teamet å ta med seg erfaringen videre, og legge den til grunn når arbeidet begynner med neste Ghost Recon-kapittel.

Ubisoft jobber angivelig med stort spillshow.
Kommer ifølge ryktene til sommeren, med over 20 spill »

Siste fra forsiden