E3 2019 - Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint inviterer til betatest i september

Ubisoft rullet ut en ny trailer for spillet på sitt E3-show.

Ghost Recon Breakpoint flyr ut i butikkene den 4. oktober, for både PC, PlayStation 4 og Xbox One. Før den tid skal spillet imidlertid ut i en betaperiode, og under sitt E3-show kunngjorde Ubisoft de første detaljene om testen.

Ghost Recon handler om overlevelse i tøffe omgivelser.
Ubisoft

Det hele braker løs mellom 5. og 8. september, altså en snau måned før spillets lansering. Testen foregår på samtlige plattformer, men den er ikke åpen for alle.

Dermed må du registrere deg via Breakpoints nettside for å få sjansen til å bli med. Alternativt er alle som forhåndsbestiller spillet garantert tilgang.

Utflukt med eller uten venner

I løpet av betaen får spillere utforske Auroa-øya, enten alene eller i flokk på opptil fire spillere. Ubisoft bekreftet også at de som spiller alene får ta med seg datastyrte medhjelpere på jobb.

På den mystiske øya kommer man ansikt til ansikt med Wolves-gjengen, en bande med soldater ledet av tidligere Ghost-agent Cole D. Walker – spilt av Jon Bernthal. Ubisoft har allerede gitt oss flere glimt av Walker, men i forbindelse med E3 dro utvikleren frem nok en trailer om skurken – som du kan se øverst i artikkelen.

Ghost Recon Breakpoint bygger videre på det forrige spillet i serien, Ghost Recon Wildlands. Denne gangen har utvikleren imidlertid spyttet inn flere rollespillelementer og en verden der spillere hele tiden må kjempe mot ting som sykdom, diverse skader og utmattelse.

Du finner flere E3-nyheter på vår samleside »

Siste fra forsiden