Ghost Recon Breakpoint - Terminator

Ghost Recon Breakpoints Terminator-modus kommer først til neste år

Ubisoft utsetter omfattende oppdatering for skytespillet.

Ubisoft

Den omfattende 1.1.0-oppdateringen for Ghost Recon Breakpoint kommer likevel ikke denne uken. Dermed må fans vente litt lenger på en rekke løsninger til feil i spillet, såvel som Breakpoints kommende The Terminator-modus.

Trenger mer tid

Ghost Recon Breakpoint har slitt med problemer siden spillets lansering i høst.
Ubisoft

Utsettelsen ble kunngjort mandag, i en oppdatering via Ubisofts offisielle forum. Der forteller Breakpoint-teamet at det trengs litt mer tid for å levere velpolert innhold og betydningsfulle løsninger på feil.

– I vår desemberoppdatering fortalte vi at vi skulle ha ut den neste store oppdateringen, 1.1.0, 18. desember. Etter grundig betenkning har utviklerteamet valgt å utsette lanseringen av oppdateringen til andre halvdel av januar for å sørge for at kvaliteten holder mål.

Dermed blir det en drøy måned til å vente på Terminator-modusen, der spillere skal ut i strid mot en vaskekte T-800. Det samme gjelder venting på spillets justeringer, som blant annet lover forbedret kunstig intelligens og mer ryddig mekanikk rundt basehopping.

En ny dato for oppdateringen er ikke satt, men Ubisoft ber om tålmodighet og forståelse mens teamet legger siste finpuss på verket.

Vi var ikke videre imponert over Ghost Recon Breakpoint.
– Føles som et steg i feil retning »

Siste fra forsiden