Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint handler om overlevelse i tøffe omgivelser

Ubisoft viste frem det kommende spillet med en fersk trailer.

Ubisoft har avduket det neste innslaget i Ghost Recon-serien. Som utvikleren forteller i en pressemelding skal spillet hete Breakpoint, og planen er å lansere det 4. oktober på PlayStation 4, Xbox One og PC via Uplay og Epic Games Store.

Overlevelse bak fiendens linjer

Se 12 minutter fra spillet. (Video: Ubisoft)

Mens Ghost Recon Wildlands fra 2017 introduserte flere nyvinninger for den klassiske serien, tøyer Ubisoft strikken enda lengre denne gangen. Breakpoint skilter med et økt fokus på overlevelse i en verden hvor du må kjempe mot både menneske og natur.

Handlingen finner sted på en øy kalt Auroa, der en ondsinnet fraksjon som kaller seg The Wolves har satt opp base. På et rutinemessig speideroppdrag blir Ghost-soldatenes helikopter skutt ned, og de blir nødt til å både finne en måte å overleve bak fiendens linjer og sette en stopper for ulvenes planer.

Enten man spiller alene eller sammen med opptil tre andre, må spillere takle nye utfordringer som skader og utmattelse. Til hjelp lover Ubisoft en rekke nye og utvidede mekanikker, som muligheten til å kamuflere seg i villmarken, bære falne lagkamerater til sikkerhet og slå leir for å justere på utstyr og egenskaper.

Ute i den åpne verdenen skal spillere få total frihet til å takle oppdrag akkurat som de selv ønsker, med en rekke strategiske valgmuligheter og taktisk militærutstyr til disposisjon.

Spiller-mot-spiller, raids og beta

Ghost Recon Breakpoint vil by på raids, for første gang i serien.
Ubisoft

Utenom kampanjen lover Ubisoft en form for spiller-mot-spiller-modus, som blir tilgjengelig samtidig med spillets lansering. Utvikleren har også planene klare for tiden etter, med flere historier, klasser og andre funksjoner.

For første gang i serien får spillere også prøve seg på raids, ekstra tøffe utfordringer for flere spillere. Hvordan disse vil fungere er enda uvisst, og trolig må vi vente til etter spillets lansering før vi får mer informasjon å gå på.

For de som vil teste Ghost Recon Breakpoint før det kommer ut, blir det også muligheter for det. Ubisoft vil holde en betatest for utvalgte spillere, og alle som er interesserte kan registrere seg via spillets nettsider.

Sulten på mer Ghost Recon mens du venter på Breakpoint?
Wildlands fikk nylig en gratis oppdatering, med nye utfordringer for spillere »

Siste fra forsiden