Ghost Recon Breakpoint

Nå kommer oppdateringen som skal fikse Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft introduserer Immersive Mode denne måneden.

Siden den uheldige lanseringen av Ghost Recon Breakpoint i oktober i fjor har Ubisoft jobbet med å fikse på opplevelsen. Arbeidet har gått litt trått med diverse utsettelser, men nå skal spillere snart få utforske de mange endringene utvikleren har introdusert til opplevelsen.

Ghost Experience byr på helt nye måter å spille.
Ubisoft

Via sine nettsider forteller Ubisoft at Title Update 2.0 – spillets neste store oppdatering – vil slippes 24. mars. Denne introduserer den såkalte Ghost Experience, som gir spillere individuell kontroll over hvordan spillet skal fungere.

Ny spillopplevelse

Blant de kommende nyvinningene er en Immersive-modus, som fjerner spillets omstridte Gear Score-funksjon. Uten dette slipper spillere å hele tiden måtte oppgradere utstyr hver gang man finner noe bedre. Har du et våpen du er ekstra glad i kan du bruke det gjennom hele spillet.

Videre skilter modusen med haugevis av alternativer å fikle med. Du kan velge hvor mange våpen du har lov til å bære av gangen, bestemme hvor høy sjansen er for at du blir skadet, skru av, ned eller opp helseregenerering og tilpasse brukergrensesnittet etter ønske. Du kan endre på alt når som helst, og om du foretrekker den opprinnelige Breakpoint-opplevelsen kan du fortsette med den.

Ghost Recon Breakpoint.
Ubisoft

Totalt sett handler videre utvikling av Ghost Recon Breakpoint om å gjøre hva fansen vil. Med det som mål har teamet valgt å droppe spillets neste raid, nettopp for å flytte flere ressurser over på arbeidet med Ghost Experience.

– Basert på tilbakemeldingene vi har fått på nett og gjennom testing, er vi sikre på at videreutvikling av Ghost Experience-konseptet er det riktige for spillet, forteller Ubisoft.

Av andre ting fans har bedt om vil Title Update 2.0 introdusere muligheten til å spille uten Internett-tilkobling, endring av kameravinkelen, bedre sortering av utstyr, basehopping og bilkjøring. Du kan lese gjennom en fullstendig liste over endringer på Ubisofts nettsider.

Les også: – Ubisoft vil prøve å variere spillene sine mer »

Siste fra forsiden