Ghost Recon Wildlands - Operation Oracle

Ghost Recon Wildlands inviterer på gratisdager og to nye oppdrag

Ubisoft slipper Operation Oracle denne uken.

Ubisoft har de siste årene vist seg svært ivrig etter å levere nye opplevelser til sine eksisterende spill. Titler som Rainbow Six Siege og For Honor får stadig nye oppdateringer, og også det to år gamle Ghost Recon Wildlands slumper til med en og annen utvidelse.

Ghost Recon Wildlands byr på nye oppdrag i Operation Oracle.
Ubisoft

Denne uken kan fans se frem til det sistnevnte, da det samarbeidsfokuserte actionspillet oppdateres med Operation Oracle. Gratisutvidelsen introduserer to nye oppdrag til Wildlands, som spillere kan takle enten alene eller sammen med venner.

Ifølge utvikleren begynner det nye toktet som en alminnelig redningsaksjon, men det utvikler seg raskt til å handle om noe mer. Hva det betyr vil ikke Ubisoft avsløre riktig enda, men spillere skal blant annet få møte en annen Ghost-agent som er på leting etter svar.

Gratis ut uka

Både Operation Oracle og resten av Ghost Recon Wildlands er tilgjengelig helt gratis denne uken, for alle som har lyst på en prøvetur. Mellom 2. og 5. mai kan spillere på PC, PlayStation 4 og Xbox One spille utforske så mye som mulig av hva Wildlands har å by på.

Som Ubisoft påpeker kan man ta med seg alt av fremgang fra gratisdagene dersom man kjøper fullversjonen. For anledningen vil samtlige versjoner av spillet være tilgjengelige digitalt med diverse avslag på prisen melder utvikleren.

Les også: Ubisoft-sjefen mener det er for mye press knyttet til et nytt Splinter Cell-spill »

Siste fra forsiden