Prøv fem timer med Ghost Recon Wildlands

Utforsk skytespillets åpne verden på PlayStation 4 eller Xbox One.

Ubisoft

Ubisoft har lansert en prøveversjon av Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, som lar deg oppleve skytespillets første timer. Demoen er tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One, og kan lastes ned fra konsollenes respektive nettbutikker.

Prøv de første fem timene fra Ghost Recon Wildlands..
Ubisoft

«Ghost Recon Wildlands – Free Trial» gir deg full tilgang på spillets åpne verden i nøyaktig fem timer. I løpet av den tiden kan du farte rundt alene eller sammen med opptil tre venner, og ta fatt på jobben med å sette en stopper for Bolivias onde narkotikakartell.

Samarbeidsspill fungerer på tvers av versjonene, slik at nye spillere både kan spille med hverandre og med venner som eier fullversjonen. Dette krever riktignok PlayStation Plus-abonnement eller Xbox Live Gold-medlemskap.

Dersom fem timer ikke er nok kan du kjøpe spillet og ta med deg all fremdrift fra prøveversjonen videre,

Haltende action

Ghost Recon Wildlands ble lansert med pomp og prakt i mars i år, men det klarte ikke helt å leve opp til våre forventninger. Ifølge vår skribent leverte skytespillet god underholdning, men de mange svakhetene var litt for åpenbare:

– Høydeforskjellene i det bolivianske landskapet er en passende metafor for spillet. Der den fantastiske oppbyggingen av verdenen holder seg svevende over de 6500 meter høye fjellene, legger fortellingen, oppdragene og skyte/kjøremekanikkene seg godt ned mot havnivå, skrev Mikkjell Lønning.

Les anmeldelsen i sin helhet her »

Siste fra forsiden