Ghost Recon Wildlands er gratis å spille i helgen

Få full tilgang på hele spillet og prøv den nye spiller-mot-spiller-modusen.

Ubisoft

I helgen kan du spille Tom Clancy's: Ghost Recon Wildlands helt gratis på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Det skriver Ubisoft i en pressemelding.

Opplev spillet alene eller sammen med venner.
Ubisoft

Mens konsollspillere pent må vente til det braker løs den 15. oktober, kan PC-spillere begynne å laste ned spillet allerede nå. Informasjon om nedlasting finner du på Ubisofts nettsider. Prøveperioden varer frem til 15. oktober.

Ubisoft påpeker at PlayStation Pluss-abonnement eller Xbox Live Gold-medlemskap er nødvendig for å være med under gratishelgen.

Ny flerspillermodus

I løpet av gratishelgen får spillere full tilgang på hele spillet, og kan gå løs på arbeidet med å bekjempe Bolivias onde narkotikakartell. Man kan enten spille alene eller sammen med opptil tre andre, og gratisspillere kan fritt spille med venner som allerede eier spillet.

Alt av fremdrift fra historiedelen videreføres for de som bestemmer seg for å plukke opp fullversjonen, og i løpet av helgen selges samtlige versjoner til halv pris.

Lær mer om den nye Ghost War-modusen. (Video: Ubisoft)

Ved siden av kampanjen inkluderer prøveversjonen den nye spiller-mot-spiller-modusen Ghost War. Her møtes to lag på fire spillere til kamper som ifølge Ubisoft vektlegger strategi og godt samarbeid.

I Ghost War spiller man som én av 12 ulike klasser – hver med unike våpen og spesialiseringer – på åtte forskjellige brett. Modusen ble offisielt lansert 10. oktober, og utvikleren er allerede i gang med utviklingen av nye brett og klasser.

Vi var ikke helt imponerte over Ghost Recon Wildlands.
Spillet leverte tidvis grei underholdning, men slet med store svakheter »

Siste fra forsiden