Predator inntar Ghost Recon Wildlands

– Den vanskeligste kampen spillere vil finne i spillet, lover Ubisoft.

Ubisoft trakk denne uken sløret av en midlertidig utvidelse for Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, som lar spillere måle krefter mot en av tidenes mest effektive jegere. Fra og med 14. desember til en gang i begynnelsen av januar kan man støte på ingen ringere enn Predator, den usynlige fiende, i spillets jungel.

Spillets vanskeligste kamp

En ny trussel venter i Ghost Recon Wildlands-jungelen.
Ubisoft

Som i filmen kan Predatoren i Ghost Recon Wildlands løpe rundt, hoppe fra tre til tre, gjøre seg usynlig og angripe både på nært hold og på avstand. Via den offisielle Ubisoft-bloggen forteller seniorprodusent Nouredine Abboud at den utenomjordiske skapningen er designet for å by på den vankeligste kampen man kan finne i spillet.

Utvikleren anbefaler derfor at spillere danner grupper på fire før de går løs på utfordringen, og selv da kreves solid lagarbeid og god kommunikasjon:

– Vi vet at Predatoren er den beste jegeren som finnes, og vi ønsket å gi spillerne våre følelsen av at han var en stor trussel. De dyktige utviklerne i Montpellier justerte på opplevelsen for å sørge for at dette blir den vanskeligste kampen spillere kan finne i Ghost Recon Wildslands, spesielt om man prøver seg på egen hånd, forteller Abboud.

De som klarer å beseire beistet vil belønnes med eksklusive gjenstander, inkludert Predator-hjelmen som gir spillere infrarødt syn. Alle som har lyst kan også kjøpe seg en Predator Pack, en kasse med diverse våpen og annet utstyr inspirert av filmen.

Til slutt introduserer Ubisoft en ny klasse til spiller-mot-spiller-modusen Ghost War, basert på protagonisten fra Predator-filmene – Dutch. Utvikleren har foreløpig ikke avslørt stort om figuren, men hinter om noe kalt «battle rage»-modus, som visstnok kan brukes for å tippe kampen i Dutch sin favør.

Vi var ikke helt imponerte over Ghost Recon Wildlands.
Spillet leverte tidvis grei underholdning, men slet med store svakheter »

Siste fra forsiden