Ghost Recon: Wildlands' neste store utvidelse kommer senere denne måneden

Fallen Ghosts fortsetter historien fra hovedspillet.

Ubisoft

Ubisioft trakk mandag sløret av «Fallen Ghosts», en ny ekspansjon til Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands. Utvidelsen slippes 30. mai for alle med sesongpass for skytespillet, og blir deretter tilgjengelig for separat kjøp den 6. juni.

«Fallen Ghosts» fortsetter historien fra hovedspillet.
Ubisoft

Fallen Ghosts tar opp historien fra hovedspillet, og introduserer et nytt eventyr for spillere å bryne seg på. Denne gangen har det brutt ut borgerkrig i Ubisofts oppdiktede Bolivia, og de eneste som kan gjenopprette ro og orden er de fire Ghost-agentene.

Mye nytt

Gjennom 15 forskjellige oppdrag får spillere ta opp kampen mot den nye ekstremistgruppen «Los Extranjeros», som har som mål å gjøre kål på alle amerikanere i landet.

«Los Extranjeros» er ikke til å spøke med.
Ubisoft

I Fallen Ghosts-kampanjen begynner alle på nivå 30, med nøyaktig de samme egenskapene. Nivåtaket er imidlertid løftet til 35, og spillere har muligheten til å låse opp ni nye egenskaper. I tillegg lover Ubisoft ytterligere seks våpen, inkludert diverse rifler og en armbrøst, og fire nye fiendetyper.

Ved siden av det nye innholdet har vanskeligheten i Wildlands også fått en justering. Spillere som foretrekker en større utfordring kan dermed finne det i vanskelighetsgradene «Advanced» og «Expert». Som i hovedspillet kan man enten spille alene, eller sammen med opptil tre andre på nettet.

Vi ble litt skuffet over Ghost Recon: Wildlands.
– Litt som en stor og dum actionfilm, skrev vår anmelder »

Siste fra forsiden