Prøv Ghost Recon: Wildlands neste helg

Ubisoft har annonsert åpen beta og PC-krav for skytespillet.

Ubisoft har invitert til en åpen betatest for skytespillet Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, som skal avholdes fra 23. til 27. februar. Betaen blir tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One, og alle som ønsker å delta kan begynne å laste ned spillet allerede førstkommende mandag – altså 20. februar.

I løpet av testperioden får spillere utforske to av spillets totalt 21 områder, som hver inneholder egne oppdrag og utfordringer. Det første – Itacua – byr på en mild introduksjon av verdenen og spillmekanikker, i en region der det onde narkokartellet ikke står så sterkt.

Ghost Recon: Wildlands er satt til en stor og åpen verden.
Ubisoft

Etter hvert som man bygger opp erfaring går veien videre til Montuyoc-provinsen, som skal by på langt større utfordringer. Ifølge Ubisoft er dette området kun anbefalt for spillere som vet hva de driver med, men modige sjeler kan ta turen rett til Montuyoc i begynnelsen av betaen.

I likhet med fullversjonen kan betaen spilles enten alene, eller i grupper på opptil fire spillere. Samarbeid er hovedfokuset i Ghost Recon: Wildlands, og lag som kan jobbe effektivt sammen vil ifølge utvikleren åpne for en rekke nye måter å spille på. Dersom du likevel velger sololivet må du tåle at du får tre datastyrte agenter med på slep.

Systemkrav

Ved siden av betatesten avslørte Ubisoft også spillets systemkrav, for de som tenker å skaffe seg Ghost Recon: Wildlands på PC. Nedenfor finner du både minimumskrav og anbefalt maskinvare for spillet:

Minimumskrav:

  • Operativsystem: Windows 7, Windows 8.1 eller Windows 10 (64-bit)
  • Prosessor: Intel Core i5-2400S 2.5 GHz, AMD FX-4320 4 GHz eller tilsvarende
  • Minne: 6 GB RAM
  • Skjermkort (Nvidia): GeForce GTX 660 eller bedre
  • Skjermkort (AMD): HD 7870 eller bedre

Dette oppsettet vil ifølge utvikleren kjøre spillet i 720p-oppløsning med lav grafikkvalitet.

Anbefalt maskinvare:

  • Operativsystem: Windows 7, Windows 8.1 eller Windows 10 (64-bit)
  • Prosessor: Intel Core i7-3770 3.5 GHz eller AMD FX-8350 4GHz
  • Minne: 8 GB RAM
  • Skjermkort (Nvidia): GeForce GTX 970 eller bedre
  • Skjermkort (AMD): R9 290X eller bedre

Har maskinen din disse eller tilsvarende komponenter skal du kunne kjøre spillet med 1080p-oppløsning og høy grafikkvalitet.

På den offisielle Ubisoft-bloggen kan du se en full liste over både skjermkort og kontrollere som støttes av spillet fra lanseringsdagen.

Les også
Anmeldelse: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands vil lanseres 7. mars.

Vi prøvde Ghost Recon: Wildlands i fjor.
Spillet kommer til å stå eller falle på effektivt samarbeid, mente vår skribent »

Siste fra forsiden