Sam Fisher infiltrerer Ghost Recon Wildlands i ny gratisutvidelse

Splinter Cell-helten trenger din hjelp denne måneden.

Like før jul fikk Ghost Recon Wildlands-spillere prøve seg på spillets til da aller tøffeste utfordring – et møte med Predator, den usynlige fiende. Den midlertidige modusen ble godt mottatt av spillere, og kanskje derfor har Ubisoft satset på et nytt samarbeidsprosjekt.

Spillere som utfører oppdraget belønnes med eksklusive gjenstander.
Ubisoft

Denne gangen får Ghost-gjengen stifte bekjentskap med selveste Sam Fisher fra Splinter Cell-serien, men målet er ikke å ta livet av den staute kjekkasen. I stedet må spillere – enten alene eller sammen med venner – bli med Fisher på oppdrag, der de skal infiltrere en tungt bevoktet leir på nattestid. De som lykkes belønnes med spesialgjenstander, som for eksempel Fishers nattsynbriller.

Oppdraget er tilgjengelig gratis for alle på PC, PlayStation 4 og Xbox One, men kun i en begrenset periode. Etter 14. mai er det borte for alltid.

Flerspillernyheter og gratishelg

For de som heller vil skyte hverandre i stedet for å samarbeide, byr Ubisoft også på nyheter for spiller-mot-spiller-modusen Ghost War. Dette i form av den nye Echelon-klassen – som gir laget tilgang på diverse spesialutstyr i kampens hete – og Sabotage-modusen for to lag på fire spillere.

Se alt som inkluderes i Ghost Recon Wildlands nyeste oppdatering.
Ubisoft

Echelon-klassen blir først tilgjengelig for de som har kjøpt spillets Year 2-sesongpass, før alle andre kan låse den opp med Prestige-poeng syv dager senere. Sabotage er gratis for alle og inkluderer fem spesialbygde brett for modusen.

Har du enda ikke prøvd Ghost Recon Wildlands kan du gå løs på skytespillet uten kostnad til helgen. Fra 12. til 15. april avholder Ubisoft en gratishelg på samtlige plattformer, med fri tilgang på absolutt alt spillet har å by på. Velger du å kjøpe spillet får du ta med deg all fremdrift fra gratisperioden.

Ghost Recon Wildlands-spillere kan også se frem til enda mer gratisinnhold.
Ubisoft kunngjorde nylig hva som er på vei »

Siste fra forsiden