Gods & Monsters - Immortals: Fenyx Rising

Immortals: Fenyx Rising ser ut til å være det nye navnet på Gods & Monsters

Oppdatert: Ubisoft har bekreftet navneendringen og lover å vise spillet neste uke.

Ubisoft

Oppdatering 2. september: Ubisoft har bekreftet at Immortals: Fenyx Rising er den offisielle tittelen på spillet tidligere kjent som Gods & Monsters.

Neste Ubisoft Forward-sending blir 10. september. (Video: Ubisoft)

Utvikleren har også satt dato for sin neste Forward-sending, der Immortals: Fenyx Rising er blant flere spill som skal vises frem. Sendingen holdes klokken 21:00 den 10. september, og i traileren til høyre kan du se litt av hva Ubisoft planlegger å dele.

Opprinnelig sak følger.

Ubisofts Zelda-lignende spill Gods & Monsters har ligget i dvale en stund, men kan snart på være på vei tilbake. Etter alt å dømme har det fått nytt navn siden sist vi hørte fra det, og tittelen blir visstnok Immortals: Fenyx Rising.

Gods & Monsters har visst fått nytt navn.
Ubisoft

Det nye navnet dukket opp hos i en oppføring hos det taiwanske sensurogranet, der det ble snappet opp av Gematsu. Nettsiden spekulerte i at Immortals: Fenyx Rising nettopp kunne være det nye navnet på Gods & Monsters, noe bransjeanalytiker Daniel Ahmad hevder at stemmer.

Avduking trolig rundt hjørnet

Gods & Monsters ble opprinnelig kunngjort under fjorårets Ubisoft-show fra E3. Deretter ble det imidlertid stille rundt det kommende eventyret, helt til utvikleren kunngjorde at spillet var utsatt som del av en større omskiftning hos Ubisoft.

Da en demo for spillet ble lekket på nettet tidligere i sommer, meldte Ubisoft at det har gjennomgått flere endringer siden den opprinnelige avdukingen. Blant annet hadde spillet fått en ny tittel, som vi nå altså har en anelse om hva blir.

Når vi får vite mer er ikke klart, men det er godt tenkelig at det ikke blir så lenge å vente. Ubisoft skal nemlig holde en ny Forward-presentasjon denne måneden, med flere nyheter om kommende spill. En dato for presentasjonen er enda ikke satt, så vi oppdaterer saken når vi vet mer.

Beyond Good & Evil er et annet Ubisoft-spill vi ikke har hørt noe fra på en stund.
Utvikleren har imidlertid begynt arbeidet på en film basert på serien »

Siste fra forsiden