Beyond Good & Evil - Netflix

Beyond Good & Evil blir film

Hva som skjer med spillet er fortsatt ikke godt å si.

Ubisoft

Fredag kunne Ubisoft dele en fersk Beyond Good & Evil-nyhet. Til stor skuffelse blant håpefulle fans handlet det imidlertid ikke om spillet de har ventet på i 12 år, men om en filmatisering av serien.

Det franske selskapet har nemlig slått seg sammen med Netflix for å lage den offisielle Beyond Good & Evil-filmen. Det hele beskrives som et episk eventyr med rompirater, men et skikkelig manus er ikke på plass og opplegget er enda i startfasen.

Ifølge The Hollywood Reporter har Detective PIkachu-regissør Rob Letterman blitt hentet inn for å lede prosjektet. I likhet med den Pokémon-baserte filmen blir Beyond Good & Evil en hybrid mellom animasjons- og realfilm.

Venter på oppfølger

Beyond Good & Evil 2 ble først avduket i 2008, under E3-messa det året. Deretter ble det veldig stille, med sporadiske hint og løfter om at spillet ikke var kansellert. Det varte helt frem til 2017, da Ubisoft viste hva det siste tiåret hadde gått med på.

I kjølvannet av avduking nummer to fikk vi diverse trailere for det ambisiøse eventyret, men så ble det stille igjen. Nå nærmer det seg to år siden Ubisoft delte noen håndfaste detaljer, og derfor er det nok ingen stor overraskelse at kunngjøringen av en film har blitt møtt med spørsmål om hvor det blir av spillet.

Ubisoft og Netflix har blitt gode venner.
Selskapene jobber også med en animert Splinter Cell-serie »

Siste fra forsiden