Ubisoft Forward

Ubisoft skal vise flere spill i september

Utvikleren holder nok en Ubisoft Forward-sending.

Ubisoft

For bare et par uker siden viste Ubisoft frem spill i en egen videopresentasjon, kalt Ubisoft Forward. Utvikleren har også flere nyheter på lager, og en ny sending skal avholdes i september.

Rainbow Six Quarantine ble utsatt i fjor, og siden har vi ikke hørt noe om spillet.
Ubisoft

Planen for neste Ubisoft Forward ble avduket i en samtale med investorer (via PC Gamer) denne uken. Dato og tidspunkt er enda ikke spikret, men da vet vi i hvert fall hvilken måned ting skal skje.

Hva innhold for sendingen angår holder Ubisoft foreløpig kortene tett til brystet. Det er imidlertid naturlig å forvente nye detaljer om både Rainbow Six Quarantine og Gods & Monsters, to spill som uteble fra sendingen i juli.

LES OGSÅ: Ubisoft har visstnok skiftet kurs for Skull and Bones »

Begge skal i utgangspunktet lanseres en gang før 1. april 2021, og ifølge finanssjef Frédérick Duguet er det fortsatt planen. På grunn av utfordringer med hjemmekontor for de fleste Ubisoft-studioer sa Duguet riktignok at ett av spillene kan ende opp med å bli utsatt, uten at det ble utdypet mer.

Ellers benyttet Ubisoft-sjef Yves Guillemot investorsamtalen til å gjenta løftet om å skape et bedre arbeidsmiljø for samtlige ansatte. På spørsmål om han selv kunne ha gjort mer for å slå ned på ukultur innad i selskapet var svarte Guillemot noe unnvikende at Ubisoft har «foretatt vanskelige beslutninger» hver gang anklager om trakassering dukket opp. Han antydet også at det blir uaktuelt å fratre stillingen som sjef.

LES OGSÅ: Assassin's Creed Odyssey-teamet ville ha Kassandra som eneste spillbare figur – Ubisoft-ledelsen sa nei »

Siste fra forsiden