E3 2019 - Gods & Monsters

Gods & Monsters er et Breath of the Wild-lignende spill fra Assassin's Creed Odyssey-skaperen

Lanseres i februar.

Årets Ubisoft-konferanse på E3 gikk nesten for seg uten de helt store overraskelsene, men da det nærmet seg slutten hadde utvikleren enda ett ess i ermet. Det esset heter Gods & Monsters, et vakkert eventyrspill fra teamet bak Assassin's Creed Odyssey.

Ta opp kampen mot en rekke beist fra gresk mytologi.
Ubisoft

Ubisoft hadde riktignok ikke så mye å vise frem fra prosjektet, men en kort teaser-video – som du ser over – leverte et lite glimt av hva spillere kan forvente når spillet lanseres 25. februar neste år.

Vakker verden

Basert på traileren ser Gods & Monsters ut til å kombinere mytologien fra Assassin's Creed Odyssey – altså gresk mytologi – med estetikken fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Spillere trer inn i rollen som Fenyx, en glemt helt som en dag plutselig blir nødt til å redde verden. Kraften til de greske gudene har nemlig blitt stjålet av den onde skapninge Typhon, og i håp om å returnere den må spillere reise på tvers av øya Isle of the Blessed og ta opp kampen mot beist som harpyer og kykloper.

Til hjelp har spillere et utvalg av overnaturlige krefter, samt et hendig sverd som ser ut til å være svært effektivt mot ondskapen. Med dem i sekken bærer det gjennom en rekke utfordringer og storslagne kamper, forteller utvikleren.

Gods & Monsters kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og Stadia.

Sjekk ut vår E3-samleside for flere nyheter fra messa »

Siste fra forsiden