The Division 2: Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions

Gratis The Division 2-utvidelse gir spillere flere oppdrag og ny modus

Grunnet kraftig etterspørsel introduserer Ubisoft også matchmaking for spillets raid.

Ubisoft

Den første episodeutvidelsen for The Division 2 – kalt D.C. Outskirts: Expeditions – vil lanseres senere denne måneden. Det melder Ubisoft i en pressemelding.

The Division 2 byr snart på mer å gjøre.
Ubisoft

Utvidelsen, som introduserer en bunke nytt innhold til spillet, blir tilgjengelig for sesongpasseiere 23. juli, og kommer deretter gratis til alle som har spillet på PC, PlayStation 4 eller Xbox One en uke senere – altså den 30. juli.

Mer å gjøre

Mens tidligere The Division 2-utvidelser har introdusert ferske utfordringer og raids til spillet, er episodene mer historiefokuserte. D.C. Outskirts: Expeditions plukker opp historien der kampanjen fra hovedspillet slapp, med to nye oppdrag satt i utkanten av Washington D.C.

I tillegg får spillere prøve seg på en ny type opplevelse kalt Expeditions. Disse byr på ukentlige oppdrag, der Division-agenter må kjempe seg gjennom tre forskjellige soner med tøff motstand. De som kommer seg gjennom alle tre får tilgang på ekspedisjonens skattekammer, med blant annet nye og bedre våpen på menyen.

De som har sesongpasset for The Division 2 kan ellers gi seg i kast med to såkalte Classified Assignments – eksklusive oppdrag som røper mer av bakrgunnshistorien rundt hva som foregår i Washington D.C.

Matchmaking for raid

Den første episodeutvidelsen tar spillere med til utkanten av Washington D.C.
Ubisoft

Ved siden av episodeutvidelsen lover Ubisoft diverse endringer som følge av tilbakemeldinger fra fans. Blant disse er matchmaking for raid, som gjør det mulig å oppleve Operation Dark Hours selv for de som ikke har syv venner å spille med.

Utvikleren forklarer imidlertid at matchmaking kun blir tilgjengelig for den nye vanskelighetsgraden «Discovery». Denne byr på en litt mildere opplevelse, og vil derfor ikke gi spillere sjansen til å finne topputstyret som det vanlige raidet lokker med.

Spillere kan også forvente forbedringer rundt konstruering av eget utstyr, samt en balansering av både våpen og agentenes ulike egenskaper. Mer om dette vil avsløres ved en senere anledning.

Spillere har enda ikke oppdaget alt The Division 2 har å by på.
Ifølge utvikleren skjuler det seg fortsatt hemmeligheter i spillet »

Siste fra forsiden