The Division 2

Det skjuler seg fortsatt hemmeligheter i The Division 2

Spillerne har ikke funnet alt, forteller utvikleren.

Ubisoft

Ved siden av historiekampanjen, sideoppdrag og spiller-mot-spiller-området Dark Zone, byr Tom Clancy's The Division 2s åpne verden på en haug med ting for spillere å oppdage på egen hånd.

The Division 2 skjuler mange hemmeligheter og flere av dem er gjemt bort inne i oppdragsområder.
Ubisoft

Siden lanseringen av spillet i vår har fans funnet mange hemmeligheter, inkludert kryptiske meldinger som fører til ekstra vanskelige fiender eller skjulte gjemmesteder med diverse utstyr å sanke. De har imidlertid ikke funnet alt.

I et intervju med GameInformer avslørte en av utviklerne på spillet – Red Storm-direktør Terry Spier – at det fortsatt gjenstår noen hemmeligheter i Ubisofts digitale utgave av Washington D.C.. Hva eller hvor ville Spier ikke si noe om, men da er det i hvert fall ennå noe å pusle med for spillere som har pløyd seg gjennom resten av The Division 2.

Verdig oppfølger

The DIvision 2 plukker opp tråden fra seriens første spill, med en historie som foregår seks måneder etter det opprinnelige virusutbruddet som tok rotta på New York. Oppfølgeren er satt til Washington D.C., der Division-agenter nok en gang får jobben med å rydde opp i kaostilstandene.

Vår anmelder likte The Division 2 bedre enn originalspillet, og belønnet opplevelsen med en åtter på karakterskalaen. Spesielt likte han de varierte oppdragene og mengden av innhold, men savnet en historie med mer kjøtt på beinet.

– Totalt sett så er The Division 2 en meget god oppfølger, som viser at utviklerne har hørt og sett hva spillerbasen deres vil og ikke vil ha, og tatt hensyn til dette i utviklingen. Det er masse innhold her, både underveis og når du endelig kommer opp til maks nivå, skrev Gøran Solbakken.

Ubisoft slapp flere Tom Clancy-nyheter på E3 2019.
Blant annet kommer et nytt Rainbow Six-spill med samarbeidsfokus »

Siste fra forsiden