The Division 2 - Warlords of New York

Omfattende The Division 2-utvidelse sender spillere tilbake til New York

I tillegg lokker Ubisoft med store endringer til spillopplevelsen.

The Division 2 har blitt ett år gammelt, og med det har Ubisoft avduket planene for spillets fremtid. I mars smeller utvikleren til med utvidelsen Warlords of New York, og som navnet tilsier kan spillere se frem til en tur tilbake til New York.

Jakten på Aaron Keener

The Division 2: Warlords of New York byr på flere nyheter. (Video: Ubisoft)

Warlords of New York slippes 3. mars for alle som er villige til å åpne lommeboken. Utvidelsen bygger videre på historien fra det første spillet, og ved siden av et gjensyn med New York får spillere igjen ta opp jakten på Aaron Keener – skurken fra forgjengeren.

Uansett om du allerede har spilt gjennom The DIvision 2 eller dette er første gang du hopper inn, kan du ta turen rett til New York når utvidelsen lanseres. Ferske spillere begynner på nivå 30 og får dra til Washington for å oppleve hovedspillet når Warlords of New York-historien er unnagjort.

Foruten historien og nye omgivelser lover Ubisoft en utvidelse til spillets progresjonssystem. Dette inkluderer en haug med ferske funksjoner som spillere får utforske på veien mot et nytt nivåtak på 40.

Utviklerteamet har blant annet overhalt systemet for utstyr, som skal gjøre det mer givende å finne nye gjenstander samtidig som man får bedre oversikt over fordeler og ulemper ved å bytte. Flere av agentenes evner har også gjennomgått en forvandling, som skal gi spillere nye taktiske muligheter i kamp.

Ellers venter en overhaling til Dark Zone-områdene, samt nye vanskelighetsgrader for både oppdrag og den øvrige spillverdenen.

Gratisutvidelse og sesonger

Mens selve New York-turen enda er noen uker unna begynner historien om Aaron Keeners comeback allerede nå. Spillere som eier The Division 2s Year 1-pass kan gå løs på en gratis oppdatering 12. februar, som legger grunnlaget for Warlords of New York. Har man ikke passet må man vente til 19. februar.

Mot midten av mars begynner et nytt tiltak som Ubisoft kaller Seasons. Disse mindre utvidelsene byr på nye mål å bekjempe, ferske utfordringer og diverse belønninger for spillere som lykkes.

Ubisoft har flere prosjekter i ovnen.
Fem storspill skal lanseres før april 2021 »

Siste fra forsiden