The Division 2 - Polarity Switch

Med The Division 2s nyeste oppdatering må du tenke deg om før du skyter

Warlords of New Yorks første «Global Event» er tilgjengelig nå.

Ubisoft

Ubisoft rullet denne uken ut den første av flere planlagte «Global Events» for The Division 2: Warlords of New York. Spillere som eier utvidelsen kan gi seg i kast med det utgiveren kaller Polarity Switch, som introduserer enda et lag med strategisk tenking til opplevelsen.

Har figuren din minus på armen må du kun skyte fiender markert med minus.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Ved å aktivere Polarity Switch via spillets Seasons-meny, får spillere og fiender angitt en polaritet som man må prøve å matche med sin egen. Ved å skyte fiender med samme polaritet – pluss med pluss og minus med minus – gjør man gradvis mer og mer skade. Om man derimot skyter en fiende med motsatt polaritet får man et elektrisk støt som kan skape store problemer.

Hver gang man bytter eller lader et våpen, endres spillerens egen polaritet. Det gjelder derfor å hele tiden passe på hva man har, slik at man til enhver tid skyter på riktig fiende. Det gjør det også nødvendig å bytte våpen oftere, spesielt i tilfeller der man møter fiender som tåler ekstra mye juling.

Polarity Switch er tilgjengelig frem til slutten av mars, og alle som deltar kan låse opp diverse belønninger ved å fullføre utfordringer. Spillere som ikke er interessert kan når som helst skru av funksjonen og spille som vanlig.

Balanseendringer og svakere fiender

Den midlertidige modusen er riktignok ikke den eneste nyvinningen i The Division 2. Ubisoft og utvikler Massive lanserte nylig en hærskare med balanseendringer til spillet, spesielt rettet mot hvor sterke fiendene i spillet skal være.

I Title Update 8.4 er både helse- og rustningsverdier for alle fiender jekket ned flere hakk, mens de også gjør mindre skade. Endringen gjelder på de fleste vanskelighetsgrader, mens på Heroic og Legendary er fiendene nå litt tøffere. Du kan lese mer om alle endringene på Ubisofts nettsider.

Vi savnet litt mer innhold i Warlords of New York.
Les vår anmeldelse av The Division 2-utvidelsen her »

Siste fra forsiden