The Division 2 - Operation Dark Hours

The Division 2s første raid er grisevanskelig på konsoll

Nå vil Ubisoft vurdere å gjøre endringer.

Ubisoft

I midten av forrige uke rullet Ubisoft ut det aller første raidet for The Division 2. Ifølge utvikleren skulle gruppeoppdraget være seriens tøffeste utfordring noensinne, og det har konsollspillere virkelig fått kjenne på.

Operation Dark Hours byr på en vanskelig utfordring for grupper på opptil åtte spillere.
Ubisoft

Mens de første PC-spillerne brukte drøye fem timer på å komme seg gjennom Operation Dark Hours, skulle det ta mye lenger tid for de på PlayStation 4 og Xbox One. Spillere prøvde uten hell i tre dager, før ett lag endelig kom seg gjennom etter svimlende 36 timer, 42 minutter og 48 sekunder med spilling.

Siden melder laget at det har fått tiden ned på litt under tre timer, men for mange andre konsollspillere er jobben fortsatt så godt som umulig. Etter mye kritikk tok Ubisoft til Reddit for å forklare sitt ståsted, og selv om det vil at Dark Hours skal være vanskelig vil ikke utvikleren utelukke endringer i fremtiden.

– Raidet er helt klart designet for å være den hittil tøffeste utfordringen i seriens historie. Det er bygget for et velkoordinert lag med god kommunikasjon. Når det er sagt har vi kikket på tilbakemeldingene om vanskelighetsgrad siden lanseringen av Dark Hours, og det er ikke utenkelig at justeringer vil utføres etter hvert.

Ellers har spillere uttrykt et ønske om å få offisiell matchmaking for Dark Hours-raidet, da kravet om åtte spillere har blitt for mye for mange. Ubisoft har sagt at teamet jobber med å finne en løsning, men at det først må finne et alternativ som ikke blir frustrerende for spillere.

Vi likte The Division 2 veldig godt.
Les vår anmeldelse her »

Siste fra forsiden