The Division 2 - Operation Dark Hours

The Division 2 inviterer på sitt aller første raid denne uken

Operation Dark Hours byr på harde utfordringer for grupper på åtte spillere.

Etter en tre uker lang utsettelse er Ubisoft omsider klar til å lansere Operation Dark Hours – det aller første raidet for The Division 2. I en pressemelding forteller utvikleren at spillere får hive seg på den nye utfordringen 16. mai, fra klokka 18:00.

– Største utfordringen hittil

I Operation Dark Hours må opptil åtte spillere jobbe sammen for å lykkes mot en bunke tøffe fiender.
Ubisoft

Dark Hours inviterer spillere til å måle evner mot det Ubisoft omtaler som spillets hittil største utfordring. Det hele fungerer som et lengre oppdrag for grupper på opptil åtte spillere, der man møter på horder med kjeltringer og ekstra krevende sjefsfiender.

For å få tilgang på raidet må man ha fullført både kampanjen i The Division 2 og samtlige Strongholds, og i tillegg ha kommet seg til World Tier 5. Deretter er det bare å komme seg bort til Washington National flyplass, der alt braker løs.

Utover det gir Ubisoft ingen hint, og forteller at det blir opp til spillerne selv å utvikle riktige strategier for å lykkes. Alle som går seirende ut av Dark Hours vil belønnes med eksklusivt utstyr, men utvikleren lokker med en ekstra godbit for de som kommer seg først over målstreken.

– Det første laget som fullfører Operation Dark Hours etter lanseringen vil bli foreviget i spillet, ved at de får lagbildet og navnene sine på veggen i The Division 2s Det hvite hus, heter det i pressemeldingen.

Basert på lignende kappløp i spill som World of Warcraft og Destiny, vil det nok være over fort. Om du vil prøve deg gjelder det dermed å være på hugget. Lykke til.

Her på bruket likte vi The Division 2 svært godt.
Vår anmelder roste variasjonen, men savnet en bedre historie »

Siste fra forsiden