Star Wars Outlaws

Viste 10 minutter med spilling fra Star Wars Outlaws

Ubisoft dro frem en liten kikk på det kommende actioneventyret.

Som lovet under gårsdagens avduking hadde Ubisoft med seg en «gameplay»-trailer for Star Wars Outlaws på sitt Forward-show. Denne kan du se i videovinduet over.

Traileren åpner med hovedpersonen Kay Vess midt i et bandittreir. Hun har stjålet et eller annet og må snike seg ut, en oppgave som raskt går skeis.

Kay Vess er hovedpersonen i Star Wars Outlaws.
Ubisoft

Dermed er det frem med Kays trofaste blaster, som gjør vei i vellinga mot ulike fiendetyper. Noen kan knertes enkelt, mens andre – som for eksempel skjoldbrukere – trenger ulike verktøy eller våpenoppgraderinger for å bekjempes. Kjæledyret Nix kan også brukes for å hente andre våpen, dersom det blir nødvendig.

Fra apostlenes hester går det over til sykkel. Denne lar Kay ferdes raskere gjennom verdenen, og man kan også skyte innpåslitne forfølgere.

Traileren viser også et GTA-lignende system for å være etterlyst. Når Kay nekter å bestikke en lokal offiser fra det galaktiske imperiet – som man kan velge selv – får hun raskt Tie-fightere på nakken. Klarer du ikke skyte ned alle mann er et hyperspace-hopp tilsynelatende nok til å riste dem av seg.

Star Wars Outlaws følger Kay på hennes kriminelle eventyr gjennom galaksen. Spillet lanseres en gang i 2024.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden