The Rogue Prince of Persia

Nytt Prince of Persia kommer visstnok allerede i år

Fra utviklerne av Dead Cells.

Illustrasjonsbilde fra Prince of Persia: The Lost Crown.
Ubisoft

TLDR

  • Ubisoft jobber angivelig med et nytt spill kalt The Rogue Prince of Persia, som forventes å bli utgitt i «early access» allerede i år.
  • Spillet utvikles av Evil Empire, som er kjent for sitt arbeid på det kritikerroste plattformspillet Dead Cells, og det skal være et såkalt roguelite-spill.
  • Ubisoft har ikke bekreftet nyheten ennå, men Evil Empire skal avsløre et nytt prosjekt 10. april under The Triple-I Initiative.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det har knapt gått to måneder siden lanseringen av det nyeste innslaget i Prince of Persia-serien. Ubisoft pusler enda med ekstrainnhold til The Lost Crown, men selskapet har visstnok også et helt nytt spill på vei.

Les vår anmeldelse av Prince of Persia: The Lost Crown »

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller til Insider Gaming at et spill kalt The Rogue Prince of Persia kommer allerede i år. Spillet skal etter sigende slippes i «early access» og blir da tilgjengelig via Steam.

Etter det Insider Gaming erfarer er det Evil Empire som står for utviklingen. Studioet er best kjent for sitt samarbied med Motion Twin på det kritikerroste plattformspillet Dead Cells.

Som nevnte Dead Cells skal The Rogue Prince of Persia visstnok også bli et såkalt roguelite-spill. Planen er å levere stadig nytt innhold for spillet over lang tid, basert på tilbakemeldinger fra spillere.

Ubisoft har foreløpig ikke kommentert saken, og når en eventuell offisiell bekreftelse kan dukke opp er fortsatt uklart. Et mulig alternativ kan riktignok komme allerede neste uke. 10. april skal Evil Empire nemlig vise frem et nytt prosjekt under The Triple-I Initiative – en spillpresentasjon med ulike indiestudioer på deltakerlisten.

Ubisoft har for øvrig bekreftet at sommershowet Ubisoft Forward vil avholdes 10. juni i år.

LES OGSÅ: Ubisoft bruker generativ KI for å lage spillfigurer du kan snakke med »

Siste fra forsiden