Prince of Persia: The Lost Crown - ekstrainnhold

Avslørte fire runder med ekstrainnhold for Prince of Persia: The Lost Crown

Inkludert nye moduser og mer historie.

Ubisoft

TLDR

  • Ubisoft bekreftet at Prince of Persia: The Lost Crown vil motta fire utvidelser i løpet av 2024, der den første gratisutvidelsen lanseres 20. mars.
  • Ytterligere to gratisutvidelser, Boss Attack og Divine Trials, inneholder nye moduser og utfordringer relatert til kamp, plattformsekvenser og gåteløsing.
  • Den største tilleggspakken for The Lost Crown, som ikke ennå har fått et navn, introduserer et historiebasert kapittel senere i 2024.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Prince of Persia: The Lost Crown får fire ladninger med tilleggsinnhold i løpet av 2024. Det bekreftet Ubisoft onsdag, med de første detaljene om hva spillere kan forvente.

Det hele sparkes i gang 20. mars, med gratisutvidelsen kalt Warrior's Path. Her venter en «speedrun»-modus for de som vil at ting skal gå fortere og en en permadød-modus for de som ikke synes spillet er vanskelig nok. I tillegg kommer nye antrekk for protagonist Sargon.

Deretter venter ytterligere to gratisutvidelser, kalt Boss Attack og Divine Trials. Disse kommer henholdsvis utpå våren og en gang til sommeren. Førstnevnte byr på en såkalt Boss Rush-modus, der man kjemper mot spillets tøffeste fiender i tur og orden. Divine Trials slenger på flere utfordringer knyttet til kamper, plattformsekvenser og gåteløsing.

Slik blir ekstrainnholdet for Prince of Persia: The Lost Crown.
Ubisoft

Senere i 2024 kommer det som tilsynelatende blir den største av de fire planlagte utvidelsene for The Lost Crown. Tilleggspakken – som foreløpig ikke har noe navn – introduserer et helt nytt historiekapittel for spillet. Ubisoft har ikke delt noen detaljer om utvidelsen – ei heller om hva den vil koste.

Vår anmelder var svært imponert over Prince of Persia: The Lost Crown. Det todimensjonale plattformeventyret fikk åtte av ti poeng på vår karakterskala, og ble beskrevet som «tankevekkende, fint å se på, og ikke minst veldig gøy».

LES OGSÅ: Stardew Valley får snart mer innhold »

Siste fra forsiden