Stardew Valley - 1.6 patch

Dette blir nytt i Stardew Valley

ConcernedApe

På vårparten i fjor fikk vi vite at en ny Stardew Valley-oppdatering lå i kortene. Nå er oppdateringen like rundt hjørnet. Det forteller Stardew Valley-skaper Eric Barone i et innlegg på X (tidligere Twitter).

19. mars kommer 1.6-patchen til PC, mens mobiltelefoner og konsoller for oppdateringen litt senere.

Dersom du ennå ikke er lei av gårdslivet i Pelican Town, kan du se frem til en del nytt stæsj. Oppdateringen lemper inn en ny gårdstype, en stor ny festival, to mindre festivaler, nye gjenstander og oppskrifter, samt litt ekstra krydder i de senere fasene av spillet. Over 100 nye dialoglinjer er på plass, sammen med vinterantrekk for innbyggerne i dalen. Noen ekstra hemmeligheter har også blitt bakt inn.

Mest interessant er det nok likevel at flerspillermodusen på PC nå støtter opp til åtte spillere. Frem til nå har makstaket vært på fire spillere.

Tok pause fra sitt neste spill

Planen for 1.6-oppdateringen var opprinelig betydelig mindre, men etterhvert ballet det på seg for Barone. I fjor satte han arbeidet med sitt neste spill, Haunted Chocolatier, for å jobbe på oppdateringen.

Haunted Chocolatier ligner en del på Stardew Valley, men handler om en magisk sjokolademaker som bor i et hjemsøkt slott. Her skal man samle sjeldne ingredienser og lage sjokolader, samnt leve ut livet sitt i bymiljøet rundt.

Stardew Valley har vært en kjempesuksess siden lanseringen i 2016, og Barone forteller at han har solgt over 30 millioner kopier av spillet på tvers av plattformene.

LES OGSÅ: Little Devil Inside fikk plutselig en ny trailer etter flere år med stillhet »

Siste fra forsiden