Stardew Valley oppdatering

Stardew Valley får plutselig en ny oppdatering med mer innhold

Utvikleren setter sitt nye prosjekt på pause for å oppdatere spillet.

Stardew Valley.
ConcernedApe

Etter om lag tre år uten betydelige endringer, får nå koselige Stardew Valley en ny oppdatering. Det melder utvikler Eric «ConcernedApe» Barone på Twitter.

Ifølge Barone vil den nye 1.6-oppdateringen være mindre enn storoppdateringen som kom i 2020. Den lempet blant annet lokal flerspiller, en ekstra gård og en rekke nye beboere inn i spillet.

– Den har mest endringer for dem som modder spillet (som gjør at spillet blir lettere og bedre å modifisere). Men det er også nytt innhold i spillet, men mye mindre enn det var i 1.5, skriver Barone på Twitter.

Tar pause fra nytt prosjekt

Utvikleren tar en pause fra sitt nye prosjekt, Haunted Chocolatier, for å jobbe på oppdateringen. Barone har jobbet med spillet siden 2020, og det ble først avduket høsten 2021.

Haunted Chocolatier ligner en del på Stardew Valley, men handler om en magisk sjokolademaker som bor i et hjemsøkt slott. Her skal man samle sjeldne ingredienser og lage sjokolader, samnt leve ut livet sitt i bymiljøet rundt.

Stardew Valley ble en storsuksess etter lanseringen i 2016. For et par år siden nådde spillet 15 millioner solgte eksemplar, og spillet har blitt rost av både kritikere og spillere for sitt avslappende og engasjerende bondegårdsliv.

LES OGSÅ: Fiskespillet Dredge er usedvanlig mørkt og mystisk »

Siste fra forsiden