Little Devil Inside

Little Devil Inside fikk plutselig en ny trailer etter flere år med stillhet

Utvikleren beklager.

To og et halvt år etter at vi sist hørte noe om Little Devil Inside, har actionrollespillet plutselig dukket opp igjen. Det i form av en ny trailer og en beklagelse fra utvikler Neostream.

spillets Kickstarter-side rettet teamet en unnskyldning til de over 5000 som støttet folkefinansieringskampanjen tilbake i 2015. Ifølge Neostream stammer spillets forsvinningsnummer fra uenigheter innad i studioet som aldri ble løst.

– På veien mot å lage et flott spill har mange fine folk kommet og gått. Folk med hederlige, men forskjellige mål og retninger. Gjennom deling av disse uenighetene og tankene ble vi noen ganger rørt, men noen ganger førte det til konflikt. Vi har ansvar for at vi ikke klarte å omfavne forskjellene våre.

Little Devil Inside dukket sist opp under en State of Play-sending i oktober 2021.
Neostream

Nå ser det imidlertid ut til at de stridende fraksjonene har gått hvert til sitt. Igjen sitter et mindre team som har gått sammen om å endelig fullføre Little Devil Inside. Gjengen pusler nå med å finne svar på spørsmålet rundt lansering av spillet, og lover å komme tilbake med nyheter så snart som mulig.

I mellomtiden slapp Neostream en ny video med spilling fra Little Devil Inside. Utvikleren påpeker at klippene er tatt opp i spillmotoren Unreal Engine 5, for å vise frem hvordan spillet ligger an. Du kan se videoen øverst i artikkelen.

LES OGSÅ: Sega jobber med Crazy Taxi-comeback »

Siste fra forsiden