Crazy Taxi

Sega satser stort på gjenopplivingen av Crazy Taxi

Illustrasjonsbilde fra Crazy Taxi.
Sega

TLDR

  • Saga skal gjenopplive flere klassiske spillserier, inkludert Crazy Taxi, og investerer betydelige ressurser i prosjektet.
  • Segas nylig opprettede Sapporo-studio vil arbeide som støtte på prosjektet, som er beskrevet som et «AAA»-prosjekt.
  • Andre spillserier som vil bli gjenopplivet inkluderer Jet Set Radio, Shinobi, Golden Axe og Streets of Rage, men ingen spesifikke lanseringsplaner har blitt delt ennå.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det var under The Game Awards i fjor at Sega la frem gjenopplivingsplaner for flere klassiske spillserier. Blant dem var drosjespillet Crazy Taxi, og utvikleren legger store ressurser i prosjektet.

Nyheten om det nye Crazy Taxi-spillets omfang kom frem i et intervju med Segas nylig opprettede Sapporo-studio. Til Japan Times forklarte studiosjef Takaya Segawa at det er snakk om et såkalt «AAA»-prosjekt.

Med andre ord bruker Sega både store penger og mange folk på å bygge opp det kommende spillet. Tilsynelatende er det altså ikke snakk om et forsøk på å kun tjene raske penger ved å børste støv av en serie som pleide å være populær en gang i tiden.

Som Segawa påpeker er Sapporo-studioet kun med som støtte på prosjektet. Akkurat hvem som styrer skuta kom ikke frem i intervjuet, og noen nye detaljer ble det heller ikke. Fra kunngjøringen i desember (via VGC) vet vi imidlertid at Sega planlegger en opplevelse som er «innovativ og nytenkende» og som gir en «hyggelig frihetsfølelse».

Ved siden av Crazy Taxi pusler Sega også med nye innslag i Jet Set Radio, Shinobi, Golden Axe og Streets of Rage. Samtlige skal komme i løpet av de neste årene, men utvikleren har foreløpig ikke delt noen mer nøyaktige lanseringsplaner..

LES OGSÅ: TV-serien om Knuckles har fått sin første trailer »

Siste fra forsiden