Sega avslørte en haug med oppfølgerspill

Lager nye innslag i blant annet Jet Set Radio, Golden Axe og Crazy Taxi.

Allerede før nattens The Game Awards hadde Sega varslet om noe nytt og stort. På utdelingsfesten fikk vi vite akkurat hva det var snakk om, og Sonic-makeren har en haug med nyheter på vei.

Traileren øverst i artikkelen bekrefter hele fem oppfølgerspill fra flere av Segas mest kjente serier. Blant disse er Jet Set Radio, Shinobi, Golden Axe, Streets of Rage og Crazy Taxi. Traileren hintet også om enda flere spill, men hva de er vet vi foreløpig ikke.

Ifølge Geoff Keighley skal de fem nevnte seriene få nye innslag i løpet av de neste årene. Akkurat når det blir eller hva vi kan forvente av spillene er imidlertid uklart, så her blir det å smøre seg med tålmodighet.

Jet Set Radio fikk en slags renessanse tidligere i år, i form av Bomb Rush Cyberfunk. Spillet var tungt inspirert av Sega-serien, og vår anmelder lot seg begeistre.

– Bomb Rush Cyberfunk klarer uanstrengt å fange opp og videreføre den særegne audiovisuelle stilen som gjorde Jet Set Radio til et av 2000-tallets hippeste spill. Mye av det samme gjelder fortsatt, enten man setter sammen endeløse komboer eller utfører høytsvevende triks som om man aldri skulle gjort annet, konkluderte Espen Jansen.

Les alle nyhetene fra The Game Awards 2023 »

Siste fra forsiden