Light No Fire

Light No Fire er et nytt flerspillerspill fra No Man's Sky-utvikleren

Lar spillere utforske en verden på størrelse med vår planet.

10 år etter at Hello Games først avduket No Man's Sky, var studiosjef Sean Murray tilbake på The Game Awards for å vise frem sitt neste prosjekt. Det heter Light No Fire, og igjen er det snakk om noe stort og ambisiøst.

Light No Fire er et flerspillereventyr med overlevelseselementer. Her får spillere utforske, bygge og leve i en verden som er på størrelse med vår egen jordklode. Denne er generert med samme teknologi som utvikleren brukte i No Man's Sky.

– En virkelig åpen verden, uten grenser, på en skala som aldri før er blitt prøvd i spillsammenheng. En enormt variert og tettbygd planet, fylt med levende områder, unike fiender og verdifulle ressurser å oppdage, melder utvikleren og er dermed ikke engstelig for å sette høye forventninger.

Light No Fire.
Hello Games

Akkurat hva som er målet i spillet, annet enn å holde seg i live, er foreløpig uklart. Hello Games påpeker imidlertid at spillerne ikke skal være helten i dette eventyret. Det skal fortsatt være en historie å oppleve, men tilsynelatende vil den først og fremst handle om verdenen man utforsker.

Så lang er hverken slippdato eller planer for plattform bekreftet for Light No Fire. Når vi får høre mer om dette neste ambisiøse prosjektet fra Hello Games gjenstår å se.

LES OGSÅ: No Rest for the Wicked er noe helt nytt fra Ori-skaper Moon Studios »

Siste fra forsiden