Final Fantasy XVI - Echoes of the Fallen

Første Final Fantasy XVI-utvidelse er tilgjengelig allerede nå

Sniklansert under The Game Awards.

Square Enix

Etter opprinnelig å ikke ha hatt noen planer for ekstrainnhold til Final Fantasy XVI, snudde Square Enix på flisa tidligere i år. Utvikleren lovet to utvidelser, og den første av disse ble brått lansert natt til fredag.

Echoes of the Fallen er navnet på den første utvidelsen. Denne lover helt nye historier, kamper, våpen, tilbehør og til og med økt nivåtak. I Echoes of the Fallen tar Clive og kompani turen til Sagespire, et forlatt tårn der ting tilsynelatende ikke er helt som de skal.

En gang utpå våren står The Rising Tide for tur. Også her venter nye utfordringer for spillere å pusle med, og Square lokker blant annet med kamp mellom Clive og Eikon-beistet Leviathan.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Som utvikleren påpeker må man åpne lommeboka for å sikre seg utvidelsene. Man kan kjøpe dem hver for seg, eller alternativt gå til innkjøp av sesongpasset for å plukke opp begge to.

Final Fantasy XVI ble en blandet opplevelse for vår anmelder. Historien og kampsystemet trakk opplevelsen opp, meldte Øystein Furevik, men hovedpersonen Clive ble både for kjedelig og for pratsom.

LES OGSÅ: To norske stemmeskuespillere spiller sentrale figurer i Final Fantasy XVI »

Siste fra forsiden