Final Fantasy XVI - utvidelser

Square bekrefter planer for Final Fantasy XVI-utvidelser og PC-versjon

Arbeidet er i gang.

Square Enix

Square Enix hadde opprinnelig ingen planer om å lansere mer innhold for Final Fantasy XVI. Etter spillets suksess og tilbakemeldinger fra fans har utvikleren imidlertid ombestemt seg, og arbeidet er nå i gang med nye eventyr i Valisthea.

Under PAX West i helgen avslørte spillsjef Naoki Yoshida at Square jobber med to utvidelser for Final Fantasy XVI. Hva de handler om eller hvor omfattende de blir er enda ikke bekreftet, men de skal koste penger.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Dermed kan vi i hvert fall regne med noe som er større enn gratisoppdateringen som nettopp kom til spillet. Denne introduserer nye kostymer for spillets mest fremtredende figurer, samt muligheten til å endre utseende på Clives sverd.

Videre bekreftet Yoshida at Final Fantasy XVI kommer til PC, noe Square tidligere har uttrykt et ønske om å få til. Akkurat når den nye plattformversjonen blir klar er ikke fastsatt, men fans skal få vite mer om PC-utgaven og de to utvidelsene i løpet av året.

Final Fantasy XVI ble en blandet opplevelse for vår anmelder. Historien og kampsystemet trakk opplevelsen opp, meldte Øystein Furevik, men hovedpersonen Clive ble både for kjedelig og for pratsom.

LES OGSÅ: To norske stemmeskuespillere spiller sentrale figurer i Final Fantasy XVI »

Siste fra forsiden