Final Fantasy XVI - demo

Nå kan du prøve Final Fantasy XVI

PlayStation 5-demo lar deg overføre fremdrift til fullversjonen.

PlayStation

Square Enix har omsider lansert en demo for Final Fantasy XVI, i forbindelse med en stor presentasjon for spillet natt til mandag. Demoen er tilgjengelig på PlayStation 5, via PlayStation-butikken.

Final Fantasy XVI har fått en demo.
Square Enix

Demoen lar spillere utforske åpningssekvensen fra Final Fantasy XVI, med introduksjonen til protagonist Clive Rosfield. Utvikleren forteller at det tar gjennomsnittspilleren omtrent to og en halv time å komme seg gjennom denne biten av demoen.

All fremdrift fra prologen kan lagres og overføres til fullversjonen når den lanseres 22. juni – gitt at du kjøper fullversjonen naturligvis.

De som fullfører prologen får teste en kampsimulator som er laget spesielt for demoen. Her kan man infiltrere et fort og måle krefter mot diverse sjefsfiender. Denne biten får man teste igjen og igjen, men fremdrift lagres ikke.

Vi tok en kikk på Final Fantasy XVI for et par uker siden. Førsteinntrykket var meget positivt, og vår egen Audun Rodem spådde at dette kan bli seriens beste innslag på lang tid.

– Dette er utvilsomt et spill laget av fans av serien, som godt vet hva som er essensen, og hva som skal til. Alt apellerer ikke til alle – sånn er det. Men jeg blir ikke overrasket om Final Fantasy XVI viser seg å bli seriens beste og mest elskede innslag på svært lenge.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden