PlayStation - State of Play

Her er spillene Sony viste i natt

Blant annet Bugsnax-utvidelse, ny kikk på Little Devil Inside og Death's Door til PlayStation.

Neostream, Devolver, Young Horses (Montasje: Gamer.no)

Under onsdagens State of Play trakk Sony frem diverse nye spill som er på vei til PlayStation 4 og PlayStation 5. Som lovet var det fokus på titler fra tredjepartsutviklere, og vi har samlet sammen trailerne som dukket opp.

Deathverse: Let it Die

Deathverse: Let it Die er en slags battle royale-variant presentert som reality-TV. Kamper utkjempes med spinnville nærkampvåpen, og spillere må takle både andre spillere og datastyrt motstand. Kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 til våren.

We are OFK

Interaktivt eventyr om popgruppa OFK. Historien følger hverdagen til gruppas fire medlemmer, og spillere må navigere kjærlighet og andre utfordringer, og lage musikkvideoer. Lander på PlayStation 5 i 2022.

Bugsnax: The Isle of Bigsnax

Bugsnax – de små krabatene som alle liker å spise – vender tilbake i gratisutvidelsen The Isle of Bigsnax. Spillere loves en ny øy å utforske, men også diverse oppgraderinger for hovedkampanjen. Ankommer PlayStation 4 og PlayStation 5 tidlig neste år.

Five Nights at Freddy's: Security Breach

Neste runde med grøss og gru hos Freddy fikk dato og ny trailer. Five Nights at Freddy's: Security Breach slippes 16. desember i år, og videoen under setter scenen og gir glimt av hvordan det blir å spille.

Death's Door

Les også
Sniktitt: Deathloop

Det sjarmerende Death's Door fikk en god mottakelse her på bruket da det kom til PC og Xbox i sommer. 23. november får enda flere sjansen til å prøve opplevelsen, når spillet kommer til PlayStation 4, PlayStation 5 og Nintendo Switch.

KartRider: Drift

Racingserien KartRider har et nytt innslag på vei, med undertittelen Drift. Spillet kommer til PlayStation 4 en gang til neste år, men alle som vil kan bli med på en lukket betatest fra 8. desember.

The King of Fighters XV

Slåssespillet King of Fighters XV skal også ut i en betatest. Denne avholdes 19.-22. november, der spillere får velge mellom åtte forskjellige figurer.

First Class Trouble

Among Us møter Unfortunate Spacemen i First Class Trouble, et spill som kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 allerede 2. november. Seks spillere må jobbe sammen for å oppnå et felles mål, mens én av dem prøver å sabotere og eliminere.

Star Ocean: The Divine Force

Star Ocean-serien lever videre med lanseringen av The Divine Force til neste år. Utvikler Tri-Ace lover en blanding av fantasy og science fiction, med en rekke spillbare figurer og historier å utforske.

Little Devil Inside

Seks år etter spillets avduking har Little Devil Inside fortsatt ikke fått noen endelig lanseringsdato. Utvikler Neostream slapp riktignok en ny trailer på onsdag, men glimt av spillets åpne verdenskart, dialoger og kamper.

Siste fra forsiden