Hades II

Hades II er ute i «early access»

Hades II har offisielt begynt sin «early access»-periode. Actionspillet er tilgjengelig med tidlig tilgang via både Steam og Epic Games Store.

Oppfølgerspillet introduserer Melinoë, datteren til Hades og lillesøsteren til Zagreus, som spillbar figur. Som i seriens første innslag handler det om å kjempe seg gjennom utallige fiender i tilfeldig genererte omgivelser, der hvert dødsfall sender spilleren tilbake til start.

Sammenlignet med forgjengeren venter nye områder å utforske, fiender å beseire og våpen å mestre. Hades II hiver også på nye mekanikker, som for eksempel muligheten til å spurte.

Melinoë erstatter Zagreus som protagonist.
Supergiant Games

Som utvikler Supergiant Games forteller, er Hades II allerede et større spill enn forgjengeren. Det gjenstår enda mer arbeid, og teamet planlegger å introdusere nye omgivelser, fiender, figurer og mekanikker etter hvert.

– I løpet av «early access»-perioden er planen vår å slippe større oppdateringer med noen måneders mellomrom, med nye funksjoner og mer innhold, snarlig etterfulgt av små oppdateringer for å fikse feil som måtte dukke opp. Vi sikter på å slippe den første av disse større oppdateringene senere dette året.

Supergiant forventer at Hades II vil være i «early access» til en gang i 2025. Frem til da vil utvikleren ta til seg tilbakemeldinger fra spillere og gjøre endringer til opplevelsen der det er nødvendig.

Vi storkoste oss med det første Hades, som kom ut i 2020. Anmelder Gøran Solbakken hadde lite å utsette på opplevelsen, og ga det 9 av 10 poeng på vår karakterskala.

Les anmeldelsen av Hades »

Siste fra forsiden