Hades II

Det kritikerroste actionspillet Hades får en oppfølger

Se traileren for Hades II.

Supergiant Games dro fredag sløret av Hades II. Spillet bygger videre på det kritikerroste actioneventyret fra 2018, og blir den aller første oppfølgeren fra Supergiant – som også har stått bak perler som Bastion, Transistor og Pyre.

Hades II introduserer en ny protagonist.
Supergiant Games

Hades II introduserer den nye protagonisten Melinoë. Hun er på jakt etter å rydde titanen Kronos av veien. Som i det første spillet står imidlertid en haug med andre gudeskikkelser i veien, som må tas av dage først.

Basert på traileren minner spillopplevelsen i stor grad på den vi fant i det første Hades. Her blir det action og knallharde kamper, satt til et frenetisk tempo. Spillere må også belage seg på å dø en hel del, men underveis plukker man opp nye egenskaper som gjør neste spilløkt litt enklere.

Hades II har foreløpig ikke fått noen offisiell slippdato, og Supergiant forteller kun at spillet kommer snart. Lansering blir i såkalt early access, akkurat som forgjengeren. Dermed kan utvikleren jobbe sammen med fans om å få på plass den beste mulige spillopplevelsen.

Les alt vi har skrevet fra årets The Game Awards »

Siste fra forsiden