Skull and Bones

Ubisoft-sjefen avviser priskritikk mot Skull and Bones

– Det er et AAAA-spill.

Ubisoft

TLDR

  • Skull and Bones har gjennomgått store endringer siden den først ble avduket i 2017, men Ubisoft har beholdt den faste fullprisplanen for spillet.
  • Ubisoft-sjef Yves Guillemot mener at Skull and Bones vil oppleves som et fullverdig spill, som han beskriver som et «AAAA»-spil.
  • Spillet skal lanseres den 16. februar og det foregår nå en åpen betatest hvor alle som har PC, PlayStation 5 eller Xbox Series X/S kan delta.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Skull and Bones har endret seg drastisk siden den opprinnelige avdukingen i 2017. Det som ikke har endret seg er Ubisofts plan om å kreve full pris for spillet – altså 70 dollar – en beslutning studiotopp Yves Guillemot står fast ved.

Under en spørrerunde knyttet til selskapets nyeste kvartalsrapport, fikk Guillemot spørsmål om finansieringsmodellen. Som VGC melder mente en innringer at Skull and Bones nå lignet mer på et «live service»-spill, med flere jevnlige oppdateringer allerede planlagt for det første året.

På bakgrunn av dette mente personen at prislappen kunne skremme bort potensielle kunder, med en gratismodell som et potensielt bedre alternativ. Ubisoft-sjefen var imidlertid ikke enig i den vurderingen.

Skull and Bones.
Ubisoft

– Du vil få se at Skull and Bones er et fullverdig spill. Det er et veldig stort spill og vi føler at folk vil se hvor utstrakt og komplett det er. Det er virkelig et AAA … AAAA-spill, som vil prestere sterkt på lang sikt, sa Guillemot.

Det er ikke første gangen Ubisoft bruker fire A-er for å omtale Skull and Bones. «AAA» er et vanlig begrep for spill med både høyt budsjett og høy produksjonskvalitet. Til sammenligning er det naturlig å tro at «AAAA» betyr at ting blir enda større og bedre, men akkurat hva som utgjør den fjerde bokstaven er foreløpig uklart.

Skull and Bones lanseres 16. februar. En åpen betatest er i gang nå, med inngang for alle på PC, PlayStation 5 eller Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Assassin's Creed Codename Red vil lanseres før april 2025 »

Siste fra forsiden