Skull and Bones - dato

Slik blir det å spille Skull and Bones

Ubisoft dro frem ny trailer og slippdato for sjørøverspillet.

Torsdag kveld holdt Ubisoft en presentasjon av sjørøverspillet Skull and Bones. Utvikleren avslørte både ny trailer og slippdato, og også denne gangen hadde ryktemølla spådd riktig.

Som vi rapporterte for en drøy uke siden skal Skull and Bones lanseres 8. november. Spillet kommer til PC via Epic Games Store og Ubisoft Connect, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Google Stadia og Amazon Luna.

Slik blir det å spille Skull & Bones.
Ubisoft

Hva selve spillingen angår ble denne presentert i videoen du ser øverst i artikkelen. Spillere begynner reisa som en stakkarslig pirat, som bare har tilgang på ei lita jolle. Derfra går reisen opp og frem, til man blir en legendarisk pirat med haugevis av skuter under sitt flagg.

På veien oppover rangstigen må spillere takle en rekke oppdrag, som i hovedsak går ut på å angripe andre skip for å stikke av med lasten deres. Verdenen er full av datastyrte fartøy, men det blir også muligheter for å angripe andre spillere, samt å jobbe sammen i grupper.

Som Ubisoft forteller skilter spillet også med en rekke forskjellige skuter, som åpner for ulike spillestiler. Her kan man for eksempel gå for raske, men mer sårbare skip eller skip med tyngre skyts som er vanskeligere å manøvrere.

Det Skull and Bones tilsynelatende ikke har – og som flere fans har uttrykt skuffelse over – er sverdkamper eller muligheten til å utforske øyene man seiler forbi. I stedet kan man kun hoppe av båten ved utvalgte havner, og bording av andre skip utspilles kun som en filmsekvens.

Du kan se mer spilling i videoen til høyre i artikkelen.

Ubisoft skal vise enda flere spill til høsten.
Utvikleren inviterer til stort spillshow i september »

Siste fra forsiden