Horizon Zero Dawn - Netflix

Sony lager film og TV av Horizon Zero Dawn, God of War og Gran Turismo

PlayStation-makeren la frem store planer.

Guerilla Games

Sony har de siste årene satset stort på å forvandle PlayStation-spillserier til film og TV. Den satsingen fortsetter, og torsdag la selskapet frem planer for flere nye prosjekter.

Amazon skal lage God of War-serien.
Sony Interactive Entertainment

Det var under sin nyeste kvartalsrapport at Sony (via bransjeanalytiker David Gibson) blant annet avslørte at en Netflix-serie basert på Horizon-spillene Zero Dawn og Forbidden West er på vei.

Videre jobber Amazon med en serie basert på God of War. Gibson meldte også at Gran Turismo skal bli TV, men ifølge Deadline skal bilspillserien i stedet filmatiseres.

Etter det nettstedet erfarer er Gran Turismo-filmen enda veldig tidlig i produksjonsfasen. Sony skal visstnok ha som mål å hente inn District 9-regissør Neill Blomkamp for å lede arbeidet, men hva historien angår er foreløpig ingen detaljer spikret.

Heller ikke Horizon- eller God of War-seriene har Sony sagt så mye om, så hvilke historier disse skal ta for seg gjenstår å se.

Sony har ellers flere prosjekter på gang, under ledelse av produksjonsselskapet PlayStation Productions. En HBO-serie basert på The Last of Us skal visstnok komme til neste år, mens Peacock jobber med en Twisted Metal-serie. Arbeidet også er i gang med en Ghost of Tsushima-film.

LES OGSÅ: Innspillingen av Borderlands-filmen er ferdig »

Siste fra forsiden