The Last of Us - HBO

TV-serien basert på The Last of Us kommer trolig til neste år

HBO holder fortsatt på med filming.

HBO

TV-serien basert på The Last of Us vil etter planen få premiere til neste år. Det kunngjorde HBO Max-topp Casey Bloys denne uken, i et intervju med Deadline.

Historien om Ellie og Joel gjenfortelles på TV-skjermen.
Sony Computer Entertainment

Noe mer nøyaktig lanseringsvindu kunne Bloys ikke komme med, ettersom HBO fortsatt holder på med filming av serien. Han kunne imidlertid bekrefte at det i hvert fall ikke blir i år.

– Den kommer ikke i 2022. De holder fortsatt på med filming i Canada. Jeg ser for meg at dere får se den i 2023, sa Bloys til Deadline.

TV-serien, som ganske enkelt heter The Last of Us, gjenforteller historien fra det første spillet i Naughty Dogs kritikerroste serie. Her møter vi Bella Ramsey og Pedro Pascal i rollene som henholdsvis Ellie og Joel, som må kjempe seg gjennom en postapokalyptisk verden full av sultne zombier.

Så langt har vi ikke sett noe særlig fra serien, annet enn et bilde av de to protagonistene som ble lagt ut i fjor høst. Ellers har serieskaper Craig Mazin bekreftet at denne gjenfortellingen av The Last of Us vil inneholde nye scener, som er designet for å fylle inn visse tomrom fra originalspillet.

LES OGSÅ: Bioshock blir Netflix-film »

Siste fra forsiden